Presentació dels equips d'hockey 2020-2021

El Club d'hockey del Junior va fer la presentació d'equips de la temporada 2020-2021 amb una realització televisiva en directe i que actualment es pot continuar visualitzant al YouTube.


Responsable de la bona pràctica

Marc Salinas

Marketing & Communication Director

Club Junior 1917

Publicador de la bona pràctica

Descripció

El Club d'hockey del Junior va fer la presentació d'equips de la temporada 2020-2021 amb una realització televisiva molt curada i postproducció per afegir-hi chyrons i vídeos dels equips.

Amb aquesta bona pràctica la secció d'hockey del Junior va guanyar una visibilitat que no tenia prevista en un any de pandèmia podent fer una presentació que molts altres clubs no van poder celebrar i va generar més espai per a patrocinadors, amb anuncis i banners al vídeo així com sortejos entre els participants a xarxes dels diferents concursos de la presentació.

Amb més d’un miler de visualitzacions, el vídeo es va situar ràpidament com un dels més vistos al canal del club. Impacte també molt positiu pel que fa a la participació de tots els equips, remarcant el sentiment de pertinença al club i a la secció, dos valors molt importants pel Junior.

La realització del directe va anar a càrrec d’una empresa externa, que va cedir-nos el vídeo per fer-ne la postproducció des del nostre equip de comunicació.

Resultats

Satisfacció clients. Impacte també molt positiu pel que fa a la participació de tots els equips, remarcant el sentiment de pertinença al club i a la secció, dos valors molt importants pel Junior.

Augment de facturació. Va generar més espai per a patrocinadors, amb anuncis i banners al vídeo de la presentació.

Major notorietat de marca. El vídeo de la presentació es va situar ràpidament com un dels més vistos al canal del club, amb més d’un miler de visualitzacions, es van generar sortejos entre els participants a xarxes dels diferents concursos de la presentació.

Àmbits de gestió

Cultura de l'organització i lideratge (Responsabilitat social i bon govern de les organitzacions)

Annexos

Any

2020

Preu

Sense especificar

Equip

Marc Salinas

Violeta CometPublicada el 19 oct. 2021Comentaris


Inicia sessió per comentar.


Col·lectiu a qui va dirigit

Estem preparant l'arxiu de la bona pràctica de gestió. En pocs segons, el podràs descarregar

Supporters