Presentació dels equips d'hockey 2020-2021

El Club d'hockey del Junior va fer la presentació d'equips de la temporada 2020-2021 amb una realització televisiva en directe i que actualment es pot continuar visualitzant al YouTube.


Person responsible for the Good Practice

Marc Salinas

Marketing & Communication Director

Club Junior 1917

Good Practice publisher

Description

El Club d'hockey del Junior va fer la presentació d'equips de la temporada 2020-2021 amb una realització televisiva molt curada i postproducció per afegir-hi chyrons i vídeos dels equips.

Amb aquesta bona pràctica la secció d'hockey del Junior va guanyar una visibilitat que no tenia prevista en un any de pandèmia podent fer una presentació que molts altres clubs no van poder celebrar i va generar més espai per a patrocinadors, amb anuncis i banners al vídeo així com sortejos entre els participants a xarxes dels diferents concursos de la presentació.

Amb més d’un miler de visualitzacions, el vídeo es va situar ràpidament com un dels més vistos al canal del club. Impacte també molt positiu pel que fa a la participació de tots els equips, remarcant el sentiment de pertinença al club i a la secció, dos valors molt importants pel Junior.

La realització del directe va anar a càrrec d’una empresa externa, que va cedir-nos el vídeo per fer-ne la postproducció des del nostre equip de comunicació.

Results

Customer satisfaction. Impacte també molt positiu pel que fa a la participació de tots els equips, remarcant el sentiment de pertinença al club i a la secció, dos valors molt importants pel Junior.

Increase in turnover. Va generar més espai per a patrocinadors, amb anuncis i banners al vídeo de la presentació.

Greater brand reputation. El vídeo de la presentació es va situar ràpidament com un dels més vistos al canal del club, amb més d’un miler de visualitzacions, es van generar sortejos entre els participants a xarxes dels diferents concursos de la presentació.

Management scopes

Organization culture and leadership (Social responsibility and good governance of organizations)

Files

Year

2020

Price

Unspecified

Team

Marc Salinas

Violeta CometPublished on*** 19 Oct 2021Comments


Log in to leave a comment.


Target group

We’re preparing the Good Management Practice file. You’ll be able to download it in a few seconds

Supporters